OMCollective – online marketing met ambitie

OMCollective is een full service online marketing bureau aangedreven door strategie en innovatie.
We geloven in performance marketing die de digitale vakjes overstijgt.
Onze kracht ligt in het bedenken, uitwerken en uitvoeren van strategieën die tastbaar resultaat opleveren.
Door de nauwe samenwerking met onze klanten ontstaat een duurzaam partnership, verenigd door dezelfde ambitie en doelstellingen.

Een online marketing agency dat gelooft in performance marketing die de digitale vakjes overstijgt

Aan ‘vakjesdenken’ doen we niet mee. Jouw online marketing project heeft immers niet een specifieke dienst nodig, wel een globale visie die van verschillende diensten gebruik maakt waar nodig. Die visie ontwikkelen we graag samen met jou.

Een online marketing bureau dat gaat voor een duurzame partnership met onze klanten

We houden van relaties op lange termijn. Niet op basis van waterdichte contracten waar je aan vast zit, want bij ons kan je maandelijks opzeggen. Wel op basis van opeenvolgende successen die telkens op elkaar voortbouwen. Want hoe beter we jou leren kennen, hoe meer we voor jou kunnen doen.

En een jong dynamisch team met een honger naar kennis en passie voor online marketing

We zijn een jong, maar matuur team van meer dan 30 collega’s, waarvan het grootste deel online marketeers. Wat typeert een ‘OMCer’? Hij/zij is ambitieus, enthousiast, een team player en denkt steeds in functie van de klant. Het commerciële belang en de resultaten van de klant staan bovenaan. OMCollective voorziet veel ruimte voor de uitbreiding van interne kennis, gaande van kennisdeling tijdens wekelijkse opleidingen tot beurzen en congressen in binnen- en buitenland. We zijn een hardwerkende equipe waar team spirit een belangrijke schakel vormt, met andere woorden, af en toe mag de boog eens minder gespannen staan en organiseren we een aantal leuke activiteiten.

Benieuwd naar de diensten van OMCollective?

Bekijk de website