Drones-huren.be – Drone fun voor iedereen aan een betaalbare prijs

Drones huren

Drones-huren.be is een verhuurbedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van drones voor jong en oud. Zo trachten we om het vliegen met een drone toegankelijk te maken voor iedereen, dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

De toestellen die worden verhuurd bij www.drones-huren.be zijn DJI Mavic Pro’s. Een compacte drone die ideaal is om te transporteren voor al uw uitstappen of op reis.

Zonder ervaring kan je makkelijk aan de slag met onze drone. We voorzien voor iedere nieuwe klant een korte introductie om op weg te geraken. Zo hebben we Maarten van Wkpronostiek op weg gezet met onze drone, met gekend resultaat, het reclamefilmpje van Wkpronostiek.com.

Onze klanten huren onze drones voor diverse redenen. Een drone zorgt altijd voor prachtige beelden vanuit een andere kijk dan een gewone camera. Een toegevoegde waarde voor ieder event, trouwfeest of vakantie.

Ontdek onze scherpe prijzen voor 1 dag of enkele weken. Vraag gerust een offerte op maat om een drone te huren op onze website.

Naar de website !